Cover til iPhone

      Kommentarer lukket til Cover til iPhone

I forgårs købte jeg et skin fra en dansk side, der hedder Tezzo.dk, og i dag modtog jeg det så. Jeg er virkelig imponeret af kvaliteten! Jeg synes, det var lige i overkanten at give 149 for et ”klistermærke”, men jeg gjorde det alligevel, og da jeg modtog det, kunne jeg godt se, at det ikke var et helt almindelig skin, som jeg har eksperimenteret med tidligere. Det her er en anelse tykkere og i bedre kvalitet, end de andre jeg har prøvet, og man kan da også se omme bagpå pakken, at de får materialet hjem fra 3M, som min far siger, altid laver ting af rigtig god kvalitet. Pakken indeholdt et skin, fakturaen, en pudseklud samt et lille kort med et tezzo-logo på. Selvom jeg umiddelbart ikke havde troet der var så meget af det, var der en del struktur at finde i skin’et, og det ser egentlig super godt ud, og gør produktet ekstra lækkert.

Når man først får sat dette produkt på telefonen, kan man virkelig se, hvordan det ændrer telefonen markant fra at være en kedelig hvid telefon, som jeg havde med et silikone-cover på, så har jeg nu i stedet for en rigtig tøsetelefon i pink, hvor alle siderne er ordentlig dækket. Det fuldender virkelig iPhonen meget mere, end de andre covers til iPhone, jeg har haft på, og så ser det en tand mere seriøst ud, end de skins man ellers kan få med forskellige figurer på.

Responsen på mit nye cover har også været super. Det er dog mest veninderne, der kan se ideen med sådan et pink skin, men det er jo også veninderne, der betyder mest!

Efter en uges tid er der to andre i min klasse, der har bestilt et hver. De valgte dog ikke den pink variant, da det var to drenge, men i stedet for i træ. De ser altså også superfede ud, og jeg har lidt overvejet, om jeg måske skulle skifte mit ud allerede nu, men omvendt har jeg heller ikke set nogen, der har sådan en som mit eget, så jeg tror måske bare jeg beholder mit for at skille mig lidt ekstra ud fra den kedelige mængde. Når de andre piger kommer med på moden, tror jeg måske, jeg vil begynde at overveje at skifte det ud med træ, eller måske tage en af deres carbon-typer. I hvert fald hvis de en dag fik et i lyserød carbon, så tror jeg helt sikker, at jeg skulle ud og investere i sådan et!