Atlanta Georgia

      Kommentarer lukket til Atlanta Georgia

Vi har et rejseprojekt i gang. Vi rejser på ferie til byer alfabetisk! Nemlig. Det vil sige, at vi rejser korte eller længere ferier til byer, hvis navn begynder med bogstavet. Vi har besluttet, at vi skal finde og besøge til 5 byer for hvert bogstav.

Vi er stadigvæk ved ”A”, men har dog nået at besøge disse A-byer: Athen, Amsterdam, Ankara og Abu Dhabi i løbet af de sidste 2 år. Ankara var rigtig kedelig. Athen var et historie-orgie, Abu Dhabi var, virkelig hed. Og dyr. Amsterdam var sjov.

Nu skal vi til Atlanta i USA. Det bliver spændende. Jeg har aldrig været i USA, så jeg er meget spændt på det. Vi skal helt sikkert se Coca-Cola World og CNN studierne. Og jeg har et eller andet sted en idé om, at jeg også gerne vil se de steder, hvor de olympiske lege blev holdt. Og så bliver det spændende at se en sydstat smage maden og snakke med mennesker der.
Vi kigger lige nu på muligheder for overnatninger og på, hvor meget det kommer til at koste at flyve derover.

Billigt at flyve

De billigste flybilletter til Atlanta, som vi har fundet, er ikke så meget billigere i forhold til de dyreste, vi har set. Med de flybilletter, vi har set, kan vi være i Atlanta på lige knapt 25 timer. De dyrere sparer os kun for to timer. Det fortæller mig, at under alle omstændigheder er rejsen lang, så vi kan ligeså godt booke de billige flybilletter til Atlanta. To timers forskel i rejsetid gør ikke noget, når rejsen alligevel er så lang. At vi sparer en lille smule penge, er jo heller ikke dårligt. De vil sikkert kunne finansiere billetter til det der berømte akvarium eller til to billetter til en food gourmet tour, som jeg godt kunne tænke mig, at vi prøver.