Sådan kan du rejse billigt

      Kommentarer lukket til Sådan kan du rejse billigt

Så er påskeferien overstået. Tilbage til hverdagen. Det var skønt med nogle fridage. De blev sådan set mestendels brugt til at hjælpe dine svigerforældre med at få ordnet deres have. De er jo ikke unge og stærke længere. De havde brug for hjælp til at skære nogle grene ned fra nogle af havens frugttræer – og så var der noget med at få deres nye smart-tv til at fungere, så de kan se Netflix. Ja, det var sådan set det, påskeferien blev brugt på.

Rejser til sommer

Men I fik da også tid til lige at kigge lidt på, hvad I skal til sommer. Det er jo totalt udelukket, at I bare bliver hjemme. I skal da ud og rejse. Og I har en masse steder i, gerne vil se på jeres ønskeseddel. I kiggede derfor efter billige rejser til Thailand. I var sådan set næsten lige ved at købe en af de afbudsrejser med fly, som I fandt til Sydfrankrig, men så nævnte din partner, at han havde fundet nogle gode flybilletter til Thailand. Han foreslog, at I ikke købte sådan en færdigpakket rejse, men selv planlagde den.

Mange muligheder

Der er jo mange muligheder for at få gode og billige logier derude. Det sværeste er nok at finde flybilletterne dertil. Især hvis man ikke er ude i god tid. Prisen stiger. I overvejede det. Men I besluttede ikke at købe de billige flybilletter til Asien.

Der er stadig lidt usikkerhed i jer omkring det her med at rejse langt væk. I fik derfor ikke bestilt en rejse til sommer. Det er sådan set ikke noget, der gør dig nervøs. Du ved nemlig, at det altid vil være muligt at finde en afbudsrejse til et dejligt sted. Og det kan faktisk være spændende at se, hvor man kan komme hen på sommerferie – sådan i sidste øjeblik, inden afgangen skal ske.