VVS billigt online

      Ingen kommentarer til VVS billigt online

Her er et roderi i køkkenet og badeværelset. Det er, fordi vi er ved at renovere de rum i vores lejlighed. Og det trækker ud. Det er til at blive vanvittig, over at vi ikke kan få et ordentligt bad. Etagevask i køkkenet kunne vi klare indtil her til morgen. Men nu er det slut. Håndværkerne har pillet alle de gamle armaturer ned, og så har de fundet ud af, at ingen af dem, som vi har købt, passer til de nuværende rør, som er trukket fra væggene.

Håndværkere

Håndværkerne regnede ellers med, at du kunne klare at sætte dem op på 1 dag. Det er jo i virkeligheden ikke så mange. Armaturer til håndvaskene, bruseren og så nogle fittings, så vaskemaskine og opvaskemaskinen kan blive tilsluttet sikkert.
Men sådan skal det altså ikke være. Projektets afslutning er udskudt, indtil vi får armaturer og fittings i de rigtige størrelser.

Billig VVS Online

Jeg er rasende over det. Sådan er det ofte, når vi skal have noget: Min mand ledte efter billig VVS online og købte, hvad han mente, vi skulle bruge. Men han tjekkede ikke rørenes størrelser og diameter og den slags. Og nu er resultatet, at vi skal sende de varer, vi har fået fra shoppen retur, og bestille nye. Der kan gå op til en uge! Hvad skal vi gøre i den uges tid? Bo hos mine svigerforældre? Nej tak, det holder jeg ikke til. Og hvordan finder vi egentlig ud af, hvad det er for nogle fittings, vi skal have. Og armaturerne? Dem, som min mand har købt, er egentlig flotte, men kan man få dem i de størrelser, vi har brug for?
Panikken skyller ind over mig. Tanken om, at vi laver den samme fejl, når vi kigger efter billig VVS online igen i eftermiddag, er meget ubehagelig. Jeg spørger en af håndværkerne, som er ved at pakke sammen, inden han går, om han kan fortælle mig, hvad jeg skal se efter, når jeg bestiller varerne igen. Han fortæller mig diverse mål. Sødt af ham. Han laver en fin indkøbsseddel til mig. Han beder mig om at ringe, lige så snart jeg får besked om, at varerne er på vej. Så vil han sørge for, at han og hans team kommer og får sat tingene op i en fart.

Jeg går ind på sitet, som min mand bestilte varer hos. Kigger mig omkring og kan bare konstatere, at de ikke er så gode til at fortælle den slags detaljer om produkterne, som jeg har brug for. Nu kan jeg bedre forstå, hvorfor min mand har købt de forkerte varer. Når man tror, at alle rør, fittings, armaturer til VVS er én standardstørrelse, så kommer man til at lave forkerte køb. Så jeg går tilbage til Google‐browseren og skiver VVS online – billig. Der dukker et andet site op, som jeg kigger rundt på. Her har de produktbeskrivelser, så det batter. Man kan blive helt forpustet. Men jeg finder faktisk det, vi har brug for. Jeg bestiller varerne, betaler for dem. Og forklarer min mand, som lige er trådt ind ad døren, hvorfor vi er nødt til at tage hen hos min søster og bo i nogle dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *