Camping i Sydeuropa

      Kommentarer lukket til Camping i Sydeuropa

Vores søn kom ind til mig, imens jeg sad og læste på et oplæg, jeg skal holde ved et møde i morgen. Han spurgte mig, om vi skal på ferie i år. Han er 12 år gammel og glæder sig som en vanvittig til at få sommerferie. Er der noget, jeg frygtede, så var det lige præcist det spørgsmål. Jeg må jo svare nej. Vi skal blive herhjemme og nøjes med at tage nogle små udflugter rundt omkring i landet. Måske en weekend på en kro på Fyn. Eller en uge i sommerhus ved Vesterhavet.

Husk Kroatien

Jeg forsøgte at undgå at svare ham: ”Ikke nu, jeg har travlt. Jeg arbejder.” En blank afvisning. Han gik igen. Jeg håbede, at han ville glemme sit spørgsmål. Men nej, tro ikke, at en lille supergamer som ham glemmer sine spørgsmål.

Ved aftensmaden kom der nemlig forskellige, små hentydninger: ”Far, kan du huske, da vi var på camping i Kroatien for 3 år siden? Var det ikke dejligt?” Selvfølgelig kunne min mand godt huske vores skønne ferie ved den østlige kyst af Adriaterhavet. Og det indrømmede han blankt.
Jeg vidste godt, hvad det handlede om fra min søns side. ”Skal vi afsted igen i år?”

Camping i Frankrig

Jeg kiggede på min mand. Sådan med det der blik, der sagde, at han skulle være forsigtig i sit ordvalg. Min søde husbond vendte sig kærligt imod vores dreng og sagde, at det kunne han ikke lige svare helt præcist på. Han sagde også, at han har en plan om, at vi muligvis skal på camping i Frankrig, hvis rejsevejledningerne fortæller os, at man kan rejse dertil. Han forklarede ham også, at hvis vi ikke kan komme til Frankrig, så har han faktisk undersøgt mulighederne for at komme til Italien.

Min dreng blev glad. Jeg blev lidt bekymret. Hvad nu, hvis vi ikke kan komme afsted.
Senere på aften tog jeg emnet op med min mand. ”Hvad nu, hvis dine planer for sommerferien ikke kan realiseres?” Min mand, som er en stor optimist, fortalte mig, at han faktisk har undersøgt mulighederne. Camping i Frankrig, mente han, at vi skal udelukke i år. Men der er faktisk en mulighed i Italien. Han viste mig nogle sites, hvor de er begyndt at tage bookinger ind.

Måske mobilhome i Italien

Og der er forskellige muligheder. Man kan godt komme dertil med fly og, så bo på en campingplads. Han viste mig også mulighederne, vi har for at leje et mobilhome i Italien på https://danskbilferie.dk/camping/info/mobilhomes-italien. Og det vil måske være det sikreste for os. Hvis nu vi bliver nødt til at holde os langt væk fra de mennesker, vi møder på campingpladsen. Og ja, det vil nok ikke være helt det samme som at bo i et telt. Men det vil være behageligt, og vi vil kunne nyde en ferie med natur, badning og måske leje en bil og køre lidt rundt i en af de regioner, hvor det skulle være rimeligt ufarligt at opholde sig, så længe man bare passer ekstra godt på.Hvilke er egentlig de bedste feriesteder?

Vi tog ikke nogen fast beslutning. Men det ville da være skønt at kunne komme lidt væk fra en kedelig dansk sommer.