Elbiler til børn

      Ingen kommentarer til Elbiler til børn

Vi er på havearbejde i regnvejr. Det er lunt, men regnen siler ned. Det er alle tiders, til at få plantet nye stauder, og vi graver huller og fjerner gamle buske. Min lille 3 årige er med til det hele. Han elsker det. Vi leger, at vi planter en helt ny verden. Han lærer om orme og jord. På et tidspunkt bliver han træt, så vi kører en tur på havetraktoren. Han elsker det, glemmer trætheden, og vi fortsætter med planterne. Regnen er holdt op, så vi tager vores regnfrakker af. Hænger dem op på en gren og fortsætter arbejdet.

Vi har en stor have, og jeg planter, fordi vi skal holde fødselsdagsfest for ham på fredag. Han bliver 4, så hvis vi kan være udenfor og lege med alle de andre børn, så vil det være en lettelse. De andre børns forældre kommer også, så her kan blive lidt trangt. Vi bliver mange mennesker til lagkage, smørrebrød, sodavand og øl.

Vi har fundet den bedste gave til min dreng. Det har været noget af en opgave at beslutte sig for, hvad han skulle have. Han elsker at køre med sin far på traktoren, når han er i marken. Så vi har kigget på elbiler til børn. Vi havde en idé om, at vi ville købe en smart sportsvogn, som han kan køre på i haven, men vi fandt faktisk en traktor – med lad. Den ligner sådan en lidt gammeldags John Deere traktor. Der er meget lidt, som i virkeligheden ligner den store traktor, min mand bruger på marken. Den minder om den lille, som bliver brugt til at transportere hø ind i stalden. Den er ikke så stor og har lad.
Det bliver spændende at se, om den lille el traktor vil blive brugt til at transportere græs til fårene. Min dreng elsker at efterligne sin far, så jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at den vil blive godt brugt. Både i sol og regnvejr.

El bil til et barn?

Min mand var lidt bekymret for projektet, men heldigvis så kan de fleste el biler til børn fjernstyres, så man kan kontrollere, hvad der sker, indtil barnet selv kan kontrollere hastighederne og styre elbilen selv.
Da jeg viste ham, at elbilerne kommer i forskellige udgaver, og at de kan fjernstyres af en voksen, blev han roligere. Jeg har lidt på fornemmelsen, at han og min dreng får en del sjove timer med den lille børnetraktor. Gad vide, om jeg også kan få lov til at prøve at fjernstyre den.
Jeg fik idéen til at give ham en elbil fra én forældre til et af børnene i børnehaven, hvor han går. Da jeg inviterede dem til fødselsdagsfesten, blev jeg spurgt, om der var en ønskeseddel. Da jeg svarede, at det var der ikke, og at jeg selv var på helt bar bund mht. at finde en god gave, sagde han, at han og hans kone havde givet deres egen dreng en elbil. Det var en kæmpe succes. Deres dreng suser rundt i haven og har massevis af sjov med den. Nu ser vi på lørdag, hvordan traktoren bliver modtaget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *