Hjemmesko mod forkølelse

      Kommentarer lukket til Hjemmesko mod forkølelse

Min mor gik i ret lang tid og kæmpede med en forkølelse. Hun følte sig sløj, hostede og havde en stoppet næse og nyste hele tiden. På et tidspunkt troede hun faktisk, at hun havde udviklet en form for høfeber. Men det er ret sjældent, at man får høfeber i efterårsmånederne.

Hvad er der galt?

Vi begyndte at tro, at der var noget værre i vejen med hende, og fik sendt hende til lægen. Han kunne konstatere, at det var en forkølelse, og ikke noget værre. Hun fik noget hostesaft og nogle næsedråber, som kunne hjælpe hende, til at få den tilstoppede næse åbnet igen.

Varme hjemmesko hjælper

Og så fik hun nærmest en ordre om, at hun skal tage sine varme Shepherd hjemmesko på. I det mindste når hun er hjemme. Lægen sagde til hende, at de sko, hun bruger derhjemme ikke er egnede til at gå rundt i et stort, koldt hus med. Kolde fødder kan være anledning til forkølelse.
Min mor har aldrig gået med hjemmesko. Hun har altid gået i pæne damesko med en lille hæl. Også indendørs. Så det var lidt af en omvæltning for hende.

Ikke desto mindre, så lyttede hun til lægen. Så under en samtale vi havde aftenen efter hendes besøg hos lægen, spurgte hun mig, om jeg ville gå i byen for hende for at finde et par pæne hjemmesko til kvinder. I størrelse 40.

Jeg fik at vide, at jeg skulle sørge for, at de er varme og har en lille sål, så hun ikke skal gå og føle sig ude af balance.

Dame-hjemmesko – så lækre!

Jeg gik i byen for hende den efterfølgende eftermiddag. Det blev en turné til alle byens skobutikker. Jeg så flere forskellige typer dame hjemmesko, men valgte at købe et par hjemmesko i lunt skind. Man kan få dem med en sål, man kan lægge i – og tage ud. I øvrigt stærkt inspireret af at have læst denne artikel: https://www.c-f-r.dk/feminine-futter