Specialister i Microsoft

      Kommentarer lukket til Specialister i Microsoft
Microsoft 365 specialist

Din virksomhed er stor. Den har ekspanderet i de sidste mange år. Dette på trods af både Covid og kriser. Du er stolt, og det har du god grund til at være. IT-afdelingen er især vokset. Men I har konstant brug for at modificere og udvide den. Personalet kan simpelthen ikke følge med. Den ene dag skal der laves noget ved intranettet. Den anden dag er der nye medarbejdere, der skal have et lynkursus i, hvordan de bruger intranettet.

Nye medarbejdere på kursus

De nye medarbejdere i regnskabsafdelingen skal jævnligt på Excel kurser, fordi deres kompetencer skal opgraderes. Og ja, da Covid blev et samfundsproblem, skulle der sættes Teams op overalt. Der er hele tiden noget, der skal ændres i hele virksomhedens IT-infrastruktur – og IT-medarbejderne er for få – til trods for at I har taget nye medarbejder om bord.

Du overvejer derfor at få en specialist i Office 365 tilknyttet. Der er bare lige den ulempe, at du ved, at der ikke er nok arbejde til en Office 365 specialist. Ikke lige nu – i det mindste. Du kan ikke ansætte endnu en medarbejder til at udføre opgaver, der handler om Microsoft 365. Ikke på fuld tid. Hvad gør du så? Programmørerne i IT-afdelingen har ikke tid. SEO-eksperterne drukner i arbejde. Og ham, der er specialist i konverteringsoptimering, kender, ikke så meget til Office 365. Hvad gør du så?

Find en 365 specialist

Ja, svaret er lige til: Du kan nemlig finde Office 365 konsulenter og specialister og købe deres viden på timebasis. Dette er måske den bedste løsning for dig. Du kan nemlig selv vælge, hvor mange timer du vil købe, og så får du en specialist ind i virksomheden, som kan udføre lige præcist den opgave, der presser.

Fordelen er, at du i de perioder, hvor der ikke er særlige Office 365 relaterede opgaver, der skal udføres, skal du ikke betale for specialisten. Omvendt kan du tilkøbe flere timer, hvis der opstår opgaver, der kræver flere timer.

Brug en anerkendt specialist og kursusudbyder

Og ved du, at mange Office 365 specialister tilbyder rabat? Tjek for eksempel https://peoplenet.dk/  Ofte sådan, at hvis du køber et bestemt antal timer, så får du ekstra timers bistand fra en eller flere Office 365 specialister.

Det er en løsning, som mange virksomheder benytter sig af. Og efterhånden som de oparbejder et godt samarbejde med en bestemt specialist – eller konsulent, bliver opgaverne løst hurtigere og hurtigere. Simpelthen fordi I forstår hinanden bedre. Det tager altid lidt tid at lære hinanden at kende. Men når der er fælles tillid, og du har set, at opgaverne bliver løst effektivt, så er grundlaget for et godt, fremadrettet samarbejde etableret. Og det er nok det mest værdifulde for din virksomhed.

Det er en fleksibel løsning, som du kun kan få gavn af. Samtidigt er du ikke bundet af en ansættelseskontrakt, der strækker sig over langt flere timer, end du har brug for.
Ok, der skal betales en god timeløn til Office 365 specialisten. Men det er pengene værd. Du får nemlig lavet den rigtige løsning. Der vil ikke være noget med halvfærdigt arbejde, som må vente på, at specialisten får tid på et eller andet tidspunkt senere.