Blomster til begravelse

      Kommentarer lukket til Blomster til begravelse

Det var min mor, som ringede til mig med den dårlige nyhed. Hendes tante er gået bort, og begravelsen finder sted i næste uge. Hun ved godt, at jeg sådan set ikke har haft noget forhold til hendes tante. Jeg har ikke set hende i mange år. Det har min mor heller ikke. Alligevel, så mente min mor, at jeg burde vide, at min gudmor er gået bort. Hun havde været meget syg i ret lang tid. Hun har fået fred nu.

Begravelsen

Et eller andet sted kunne jeg godt forstå, at min mor gerne ville have, at jeg kom til begravelsen. Det er aldrig gode oplevelser. Men jeg kom hende i forkøbet og sagde, at jeg ikke har tid. Her er for meget at lave, og jeg kan ikke tillade mig at tage fri. Min mor forstod det godt. Jeg lovede hende, at jeg ville ringe til hende efter begravelsen. Jeg lovede også, at jeg ville sende en buket. Jeg fik adressen til kirken, hvor begravelsen skal holdes.

Vil sende blomster til København

Jeg forsøgte at sige noget opmuntrende til min mor. Men hvad siger man i sådan en situation. Det er ikke nemt. Efter samtalen gik jeg på nettet med det samme. Den buket skulle bestilles med det sammes, så jeg ikke glemte det. Jeg søgte efter ”Blomsterlevering i København” og fandt en forhandler. Desværre så var det en forhandler, der har fysisk forretning i Hellerup, og de ville ikke levere ude på Amager. Øv.

Søgningen på ”Blomsterudbringning på Amager” gav mig et godt resultat. Jeg ringede dem op og fik en snak om hvilken buket jeg skulle sende. De var fantastisk søde at tale med. Pigen, jeg talte med udviste stor forståelse for situationen og gav mig mange gode råd om, hvilke blomster til begravelse jeg kunne vælge. Professionelle folk. De skal nok sørge for at få buketten frem til kirken til tiden.