Ferieboliger med wifi

      Kommentarer lukket til Ferieboliger med wifi
person holding smartphone

I har haft en rigtig dårlig sommer. Og vi taler ikke vejrmæssigt. Det gode og det dårlige på den front deler I jo med alle andre. Nej, det var sommerferien, der var noget værre skidt. I havde købt en af de der afbudsrejser, man kan få til ganske lave priser. Det er der ikke noget galt med. Rejsen gik til en græsk ø, hvor I skulle bo i en af de mange små ferielejligheder, som bureauet havde sikret. Det var da også en fin lille feriebolig med udsigt over stranden. Men hvad skete der?

To gange på skadestuen

To uheld for jeres søn på 12. Det første var, at han vadede ud i vandet – og trådte på sådan et søpindsvin. Det gjorde ondt på ham, og han måtte på skadestuen, så de kunne pille piggene ud af foden. I fik bandager og cremer med hjem og skulle smøre foden ind både morgen og aften. Men efter 2 – 3 dage, så ville den være badeparat igen. Det var den, så på tredjedagen gik I på stranden igen. Denne gang med badesko på.

Og et grundigt tjek af havbunden, inden I hoppede i vandet. Men så skete der så det, den fjerde dags aften, da I var på vej hen til en lille taverna for at nyde græsk mad, så faldt jeres dreng over en kantsten, som han bare ikke så. Klodset? Ja, måske, men det er mange drenge i den alder! Uheldet var dog efter ham: Han brækkede en arm. Hen på skadestuen igen. Sygeplejersken kunne genkende ham. Hun fik ondt af drengen og jer. Men hvad kunne hun gøre. I tog hjem til Danmark med en dreng, der havde venstre arm i gips.

Et badeland som kompensation for ham

Så den dårlige erfaring skal han selvfølgelig kompenseres for: I skal hurtigt finde et godt – og sikkert badeland i Danmark, hvor I kan bo i skolernes efterårsferie. Til den tid er gipsen kommet af armen og jeres dreng vil kunne få lov til at bade alt det, han vil. Han er ret social og finder nemt venner – så I har sådan set ikke bekymringer med hensyn til det. Imens du kigger på badelandets ferieboliger er der en tanke, som begynder at forme sig? Skulle I måske udskyde en ferie i et badeland – og ja, i det hele taget lave ferien om til en skiferie?

Norge eller Sverige på ski?

En skiferie i Sverige eller måske Norge er da heller ikke et dårligt valg. Næ, det er det bestemt ikke. Især ikke hvis det handler om en skiferie til Åre. Men: I kan ikke være helt sikre på, at der vil være god sne allerede i oktober. Du vender tilbage til din oprindelige idé med et godt badeland i Danmark.

Du overvejer, om du måske skulle finde kræfterne på det tidspunkt til at køre en lang tur med din hustru og søn. I kunne jo også tage i badeland i Belgien. Det vil måske også gøre vinterferien noget mere eksotisk: Badeland i udlandet, hvor der skal tales fransk eller engelsk. Ja, du skal lige sammenligne badelandene, du har fundet, og når du har fundet det bedste, så booker du bare. Uden at tøve.