Hvilket kursus i Lean?

      Kommentarer lukket til Hvilket kursus i Lean?

I de sidste to år har jeg været dybt involveret i Lean arbejde i organisationen, som jeg arbejder i. Det har været hårdt. Det har også givet mig meget. Og det har givet resultater. Det kan jeg se og høre. Vi vil gerne gøre mere for at hele organisationen, kommer med ind i den nye kultur. Og jeg skal stå for det. Det bliver spændende.

Lidt udbrændt

Men jeg har et problem. Jeg er ligesom blevet lidt brændt ud. Jeg mangler simpelthen inspiration til, at vi kan komme videre med at få indført Lean overalt. Skal jeg være helt ærlig, så er jeg lidt bange for det. Et er at stå for Lean i en af organisationens afdelinger. Noget andet er det at skulle stå for det i hele organisationen. Det kræver altså hår på brystet. Jeg kan godt huske modstanden, jeg mødte i den allerførste periode.

Ærekær

Samtidigt er jeg dog også ærekær. Jeg vil føle, at det er et nederlag, hvis jeg giver ledelsen besked om, at jeg ikke kan stå for opgaven. Det kan jeg jo godt. Det ved jeg. Jeg skal bare lige finde modet og inspirationen. Måske kunne jeg finde et Lean kursus, som kan give mig inspiration og nye værktøjer, så jeg føler, at jeg er rustet til opgaven?

Mange Lean kurser

Jeg ved, at der er mange Lean kurser derude, så det burde være muligt. Og jeg er da sikker på, at hvis jeg taler med ledelsen om det på en fornuftig måde, så vil de sikkert gerne finansiere kurset for mig.

Jeg vil bruge et par timer på nettet for at lede efter et Lean kursus, der kan give mig det, jeg mangler. Det vil givetvis også være med til at udvide mit netværk, som jeg også kan læne mig op ad, når jeg møder store udfordringer i de kommende måneders proces.