Malaga billigst

      Kommentarer lukket til Malaga billigst

Min datter kom ind til mig, mens jeg sad ved hjemmekontoret. Jeg var ved at betale regninger og få et overblik over økonomien for den kommende måned. Hun er 9 år gammel og erklærede i en meget bestemt tone, at nu kan det der corona godt forsvinde. Hun mener, at det helt urimeligt, at hun ikke kan komme på ferie med sin familie.

Til Malaga

Hun var faktisk grædefærdig. Hun er en stolt, lille pige. Hendes far har åbenbart fortalt hende, at vi alligevel ikke kommer på juleferie. Vi havde fundet flybilletter til Malaga. Vi plejer at rejse væk i julen, fordi vi er ikke glade for hele det juleræs. Vi vil hellere slappe af. Men i år er anbefalingen, at man ikke rejser til Spanien. Desværre. Vi har været nødt til at aflyse rejsen igen.
Jeg måtte forklare min datter, at vi ikke kan gøre for det. At vi er nødt til at passe godt på hinanden og være meget forsigtige. Derfor har hendes far og jeg besluttet at aflyse rejsen.

Spanien senere – og billigt

Jeg prøvede at forklare hende, at vi muligvis kan lede efter billige flybilletter på rejsepriser.dk til et andet sted i Spanien til foråret. Men vi skal først være sikre på, at vi kan rejse derned uden at være bange for, at blive smittet – eller at komme til at smitte andre.

Hun var ganske simpelt utrøstelig. Det, som optog hende, var, hvad vi så skal lave i julen.
Jeg måtte forklare hende, at vi skal hygge med hinanden. Spise lækkert mad. Gå nogle dejlige ture i skoven. Og måske får hun lov til at begynde at gå til ridning lige efter nytår.
Et lille smil begyndte at vise sig. Den vrede rynke mellem hendes øjenbryn forsvandt. ”Pyt med de flybilletter, så!” Hun forstår det godt. Hun forstår, at vi skal passe på. Men det er svært at være tålmodig. Jeg forstår hende fuldt ud. Vi ville jo alle gerne til Malaga igen.