Italien på budget

      Ingen kommentarer til Italien på budget

Italien er skøn! Jeg har selv været af sted flere gange. Jeg rejser altid med Rejsepriser.dk og finder her altid billige priser på flybilletter til Italien.

Luksus er jo dejligt, men det kan også nogen gange være betalt for dyrt. Hvad kan man så gøre for at stadig have en luksusferie i Italien, og få prisen ned? Vi har her samlet et par forslag.

Italiens højsæson, hvor hotellerne og flybilletterne er dyrest, er fra midten af maj til midten af september. I forrået og i efteråret er hotellerne cirka 30 procent billigere, og det bliver endnu bedre for dem, der kan vente med at besøge Italien til midten af november indtil begyndelsen af marts. Dog er mange af strandhotellerne lukket, men er det byferie, du er efter, er der meget at spare på hotellerne ved at rejse i denne periode.

Hvad med en billig flybillet til Rom og så blive der nogle dage. Tag ud og besøg nogle af de mindre kendte områder, og du kan virkelig få luksusovernatning til budgetpris. Du kan også regne med en besparelse i forhold til for eksempel restaurantpriserne i Rom, hvis du tager ud i de mindre kendte områder.

Er I mange af sted, kan I også leje en villa. Hvis I er 6 personer eller flere, er det langt billigere at leje en villa end at booke adskillige hotelværelser. Der er mange lækre villaer, som har en pool, og det er da skønt med jeres egen private pool. Når I har en villa, kan I også købe mad og dermed spare penge på restauranter, da I kan opbevare og tilberede mad i køkkenet. Og der er altså ikke noget som at købe råvarer i Italien.

Har du andre tips til at rejse i Italien? Områder du kan anbefale, som er udenfor de normale turistområder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *