Har du styr på konfirmationsfotografen?

      Kommentarer lukket til Har du styr på konfirmationsfotografen?

Sommeren er så småt over os, og det vil sige, at vi lige har været igennem hele konfirmationsmøllen igen. Mange unge mennesker er trådt ind i de voksnes rækker, selvom det mest af alt efterhånden blot handler om, hvem der får flest gaver eller holder den største fest. Langt de færreste tænker egentlig over det religiøse i konfirmationen. Men det skal selvfølgelig ikke holde dig fra at give din nu voksne søn eller datter en uforglemmelig dag. For den er på mange punkter et højdepunkt i et barns liv. Du kan sikkert også huske din egen konfirmation, hvis du ellers blev konfirmeret.

Det er en stor dag, og der sker så meget på en gang, så man ikke rigtig har mulighed for stoppe op og tænke på, hvad man egentlig er midt i. Derfor er det også blevet rigtig populært at få tilknyttet en konfirmationsfotograf, så du kan være sikker på, at alle momenter og højdepunkter under dagens festligheder bliver foreviget. Selvfølgelig kan du bare få et familiemedlem eller en god ven til at lege amatørfotograf, men langt de fleste vil nu også gerne deltage i festen, og derfor kan der sagtens være tidspunkter, hvor der slet ikke er nogen fotograf på.

Så hvis du har lyst til det, så kan det være en rigtig god ide at gå ud og hyre en professionel konfirmationsfotograf til formålet. På den måde kan du være sikker på, at der er en person på opgaven hele dagen, og alle billederne bliver taget i en knivskarp kvalitet. Der er mange fotografer, der tilbyder sig selv ud til konfirmationer. Men derfor er der alligevel rift om dem, da flere og flere har lyst til at gøre denne dag uforglemmelig i form af billeder i skarp opløsning. Så selvom der er lige knap et år til næste kuld skal igennem kirken, så kan det være en rigtig god ide at få fingrene i en fotograf allerede nu. Så er du på den sikre side.

Og hvis du gerne vil have billeder fra hele dagen, så er det en god ide lige at dobbelttjekke det med fotografen, så du ikke uheldigvis kun har fået booket ham til kirken. Går du i gang med at finde en god konfirmationsfotograf allerede nu, så burde der være meget større chance for at få fat i nogle af de bedste på dette felt, da det er sjældent, at folk booker dem et år ud i fremtiden.

Så er du sikker på, at du får endnu en konfirmand i familien til næste forår, og har du ikke lyst til at skulle ulejlige en af gæsterne med fotograftjansen, eller sågar selv ende med at gå rundt og tage billeder med din iPhone 3, så er det helt klart en god ide at få hyret en professionel konfirmationsfotograf. Det vil du også selv sætte stor pris på, når du engang hiver fotoalbummet frem for at skal se gamle billeder igennem. Og du kan lige så godt starte i dag, så det hele er på plads.