Lån penge hurtigt uden sikkerhed

      Kommentarer lukket til Lån penge hurtigt uden sikkerhed
lån uden krav om sikkerhed

Er de i besiddelse af hastende penge og har derfor ikke tid til at vente på, at banken godkender deres lån. Hvor de sandsynligvis spørger om sikkerhed, og de skal indsende lønsedler fra de sidste tre måneder og flere gange for at komme ind på mødet. Så er det heldigt, at der er andre måder at vælge, hvor man senere kan slappe af og beslutte om sin fremtidige økonomi.

Mange virksomheder tilbyder lån online, og med underskriften hos NemID går det virkelig hurtigt. Den del af processen, der tager længst tid med onlinelånoptionerne, er den faktiske godkendelse, som kan tage op til 4 dage i nogle virksomheder. Der er flere steder, hvor selve godkendelsen går meget hurtigere. Især de små lån, hvor man kan få et svar på mindre end en time.

Sikkerhed i forbindelse med lån

Hvis du går efter et lån hvor du ikke skal stille sikkerhed, og har fundet en af de mange virksomheder, der tilbyder dette. Så skal man stadig huske på, at selvom du ikke direkte give virksomheden et papir i ens hus, bil, båd eller noget andet, hvis du ikke kan betale sit lån. Så gør man det alligevel indirekte i tilfælde af at du ikke kan betale lånet tilbage.

For hvis man skulle være så uheldig, at man ikke kan betale lånet tilbage, vil man først få nogle påmindelser. Derefter blive registreret i RKI og så en Trip af bilag, der kan knyttes til ens værdier, Selv om de kan være små.

Når et lån ikke er sikret, er det derfor kun delvist korrekt, for der vil altid være sikkerhed i de værdier, man kan have. Når man bliver indkaldt eller måske senere ved arv eller ved ændring af ens indkomst.

Optag lånene her

Et kviklån eller privatlån uden sikkerhed kan man rent faktisk komme ind i sin egen bank, hvis man har en god økonomi. Og er en god kunde i banken på forhånd (det vil sige high kundeprogram). Hvis dette ikke er tilfældet, skal de dog vente flere dage på et svar på deres låneansøgninger (normalt).

Dette er heldigvis ikke tilfældet i en Online bank / lånevirksomhed, her får du svar inden for 30 sekunder. Om de skal låne et stort eller lille beløb, har ingen indflydelse på, hvor lang tid det tager at ansøge om lånet, og de kan let ansøge om lån flere steder på samme tid. Bemærk dog, at de skal være sikker på, at de først underskriver efter godkendelsen og ikke før).

Nedenfor har vi listet låneportaler, hvor du kan ansøge om lån, hvor du ikke skal stille sikkerhed.

Gode låneudbydere

Der findes en lang række låneudbydere, som ikke stiller krav om sikkerhed, dokumentation samt kreditvurdering. Nedenfor har vi listet de bedste af dem.

 • Selene
  Lånet beløber sig til 75.000 SEK.
  Skal være 18 og ikke registreret i RKI. Der kræves en fast indkomst.
 • Santander
  Største lånefacilitet 350 000 kr., men kræver en middelindkomst og ellers de samme krav.
 • GE Money Bank
  Op til 200.000 SEK kan den lånte og kræver en højere indkomst end lån fra Santander.
 • Vivus
  Maksimalt 7.000 kr.
  Man skal være 20 år gammel, men der er heller ikke så mange krav til ens indkomst.
 • Ferratum
  Lån op til 20.000 kr. uden sikkerhed og endda gratis som ny kunde