Modetøj fra Mads Nørgaard

      Kommentarer lukket til Modetøj fra Mads Nørgaard

Mads Nørgaard havde i 1980’erne en modebutik i København, hvorfra han solgte modetøj fra andre mærker. Men han blev mere og mere utilfreds med de kollektioner, de andre designere blev ved med at pumpe ud. Derfor så Mads ikke nogen anden løsning end at starte sit eget tøjmærke, hvilket skete i hans eget navn allerede tilbage i 1986 – og med gennembruddet godt 10 år senere har Mads Nørgaard markeret sig som en af de absolut tungeste på vægtskålen indenfor dansk modetøj.

Den første butik åbnet på Amager eksisterer stadigt og er lidt af et ikon den dag i dag. Butikken er dog langt fra alene nu. Overalt i Danmark er det muligt at finde Mads Nørgaard-butikker, hvorfra det er muligt at købe det nu snart ikoniske tøj af den danske designer.

Simple striber og simple farver

Mads Nørgaard er muligvis noget af det mest simple modetøj, du nogensinde vil komme i nærheden af. Hvor nye danske modetøjsmærker til mænd som fx Oill og FUEL:D fokuserer på masser af farver, masser af detaljer og et i det hele taget overdøvende design, så er Mads Nørgaard med hans simple farver og striber i en helt anden boldgade. Derfor henvender modetøjet fra MN sig også til andre typer af mænd.

De mere stilfulde mænd.

De mest kendte kollektioner fra Mads Nørgaard er modetøj til mænd med simple striber på en ensfarvet trøje. Netop dette tøj oplevede en sand renæssance for blot et par år siden, hvor halvdelen af landet lige pludseligt gik rundt i de stribede trøjer. Siden da har Mads Nørgaard været et ikon for dansk modetøj til mænd.

Sælges over hele verden

Mads Nørgaard er ikke kun at definere som “dansk” modetøj længere. Overalt i verden, også udenfor Europa!, er det muligt at finde det danske modetøj. Mange danske mærker med modetøj er kun store i Danmark og er derfor ikke på samme niveau som Mads Nørgaard. Som Chris Martin, forsangeren i Coldplay, synger i megahittet Lost:

You might be a big fish in a little pond. Doesn’t mean you’ve won.

Mads Nørgaard er ikke nogen stor fisk i en lille dam. Han er en stor fisk i verdens have og hans modetøj er nået længere end de fleste andre danske mærker med modetøj for mænd overhovedet kan tillade sig at drømme om. Mads Nørgaard har vundet. Og den selvtillid og succes kan du deltage i, hver gang du iklæder dig et stykke tøj fra modemærkets nyere kollektioner!

Ham, hende og barnet med Mads Nørgaard

Som nævnt var der kun modetøj til mænd til at starte med hos Mads Nørgaard. Men i midten af 1990’erne blev kollektionerne udvidet til også at omfatte modetøj til kvinder og børn. Sådan har det været lige siden da, hvilket også har været medvirkende til at skabe den succes, Mads Nørgaard i dag er.

Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Frankrig, England, Italien – Mads Nørgaard og hans modetøj er et fænomen i rigtigt mange lande den dag i dag. Det er ikke svært at forstå – brug et par hundrede kroner ekstra og få modetøj af absolut højeste kvalitet, direkte fra Danmarks modehovedstad: Amager!