Nervøst gemyt

      Kommentarer lukket til Nervøst gemyt

Min lillebror Morten er et nervøst gemyt. Han kan blive helt hysterisk, hvis hans kone ikke er parat lige på klokkeslaget, når de skal ud og besøge venner eller i biografen. Hun har fortalt mig, at i onsdags, da de skulle i biografen sammen med vuggestuegruppen, flippede han helt ud, fordi hun var 5 minutter forsinket. Helt urimeligt og barnligt. Det må jeg give hende ret i.

Har han stress?

Der er ikke nogen grund til at blive hysterisk, over at man måske kommer 5 minutter for sent. Det kan jo også ske, at S-toget bliver forsinket. Eller det kan også ske, at man bliver stoppet af politiet. Og 5 minutters forsinkelse gør ikke noget. Reklamerne i biffen tager jo som regel de første 10 af forestillingen.

Det er blevet værre

Men her på det sidste er det blevet værre med hans hysteri. Min svigerinde siger, at han er meget opfarende overfor deres børn. Det er noget nyt. Han plejer ellers at være meget sød og kærlig overfor dem. Han forguder dem. Hun har en mistanke om, at han er stresset. For nylig har han fået nyt job, og han er virkelig meget obs på, at han skal præstere. Og ja, det kan da være stressende at skifte job.

Stresscoaching ville nytte

Mon ikke han egentlig burde få sig noget stresscoaching a la dette: https://lifeconsulting.dk/stresscoaching ? Ja, det er bare min tanke, men jeg er sikker på, at det kan hjælpe ham. Jeg kan forstå, at min svigerinde forsøger at være ekstra sød og tålmodig med ham. Men sådan som jeg også forstår hende, når vi taler sammen, så er han godt på vej til at køre sin familie itu. Den her udvikling med, at han farer op overfor børnene og skælder hende ud, hvis hun er lidt forsinket, når de skal i biografen, er ikke helt normal, synes jeg. Også selv om jeg godt ved, at han er et nervøst menneske. Han burde få professionel hjælp.