Parfume gaveæsker

      Kommentarer lukket til Parfume gaveæsker

Vi kan nok godt blive enige om at en skøn duftgave er en fantastisk gave både at modtage og give til andre. En parfume er nemlig noget man kan have glæde af længe og den helt rette parfume kan både være med til at gøre dig mere selvsikker og er desuden en fin måde at understrege din personlighed på helt uden at gøre andet end blot at bære parfumen. Vil du gerne forkæle dig selv med den ultimative duftgave eller vil du glæde en du holder af, så vil vi anbefale dig at tjekke siden Luxplus ud, da du på dette site kan finde et hav af gode priser på mange flotte parfume gaveæsker. Sitet rummer mange kendte parfumebrands til både mænd og kvinder, så der er nok at vælge imellem og mange penge at spare!

Smukke parfumegaveæsker til ham eller hende

På Luxplus kan du finde mange forskellige gaveæsker, som indeholder forskellige dufte og eventuelt en ekstra genstand eller to i form af eksempelvis bodylotion eller den samme parfume i en rejsestørrelse. At der er mere end én ting i æsken fuldender hele oplevelsen for modtageren, da duftene og produkterne er pakket smukt ind, hvilket får gaven til at se langt mere eksklusiv ud. Ser du sitet igennem vil du finde de fineste gaveæsker fra blandt andet Valentino, Versace, Burberry, Elie Saab, Gucci, Hugo Boss og mange, mange flere. Der er derfor rig mulighed for at finde en fantastisk duft til dig selv eller kæreste, mor, far, søskende eller en god veninde. Uanset hvem du vil glæde kan du trygt stole på at udvalget på Luxplus er så stort, at det er svært ikke at finde den rette duftgave.

Pas godt på din parfume

Når man får en ny parfume i gave som man bare elsker, er det ikke helt ligegyldigt, hvordan man opbevarer den derhjemme. En parfumes duftnoter kan nemlig godt ændres, hvis ikke man opbevarer den korrekt, da indholdet kan blive påvirket af for varmt og lyst indeklima. Det er derfor en rigtig god ide at finde et sted i dit hjem, hvor der er køligere end de øvrige rum, hvor din parfume ikke bliver forstyrret af for høje temperaturer. Du kan derfor sagtens finde en skuffe i dit hjem som din parfume kan opbevares i, når du ikke bruger den eller stille den på en hylde, hvor der ikke forekommer direkte sollys. En tredje mulighed er at beholde æsken den kom i, og sætte parfumen tilbage heri, efter du har brug den. Hvis du ønsker at have din parfume til at stå fremme, kan du naturligvis også det, sørg blot for at den ikke står direkte i solens stråler og undgå så vidt muligt også at lade den stå på badeværelset, da der ofte er varmere i dette rum fremfor mange andre i hjemmet.

Påfør din parfume korrekt

Når du vil have din parfume til at holde længe, kan du eksempelvis spraye lidt duft på lige efter bad, da huden stadig er let fugtet, og derfor kan parfumen bedre binde sig til huden, så den holder i længere tid. Er din hud meget tør er det også en god ide at smøre huden ind i en parfumefri bodylotion, så din tørre hud ikke vil suge parfumen til sig, så duften hurtigere vil forsvinde.

Find det store udvalg af herlige dufte på Luxplus.dk – du vil med garanti finde din næste signatur duft og så endda til en fordelagtig pris!