Sådan holder du pirattema

      Kommentarer lukket til Sådan holder du pirattema

Hvem ville ikke elske et pirattema mere end små børn til deres børnefødselsdag, imens de leger med deres kammerater i hele huset? De ville elske det over hele jorden og der kunne gå timer med at lege med alle de kostumer, som man kan købe der ligner pirattøj. Børn elsker generelt bare at lege og det skal de også have lov til og de bliver meget kede af det, hvis de ingen har at lege med. Dog har de fleste børn en masse legekammerater, de kan få en masse timer til at gå med.
Derfor kommer de sjældent til at kede sig, for de kan bare ringe til en af dem og så aftaler de at lege sammen, med det samme eller senere den eftermiddag. Til en børnefødselsdag hvor de alle er klædt ud, kunne man også købe nogle kostumer til voksne, så de også kunne lege med. Voksne kan have det lige så sjovt til sådan noget, som børn kan, bare de selv vil det. Der er intet mere kedeligt end en voksen der leger med børn og ikke rigtig til det.
Faktisk ødelægger de det lige så meget for børnene, som de gør for dem selv. Alligevel er det vigtigt af de leger med dem en gang imellem, om de så skal have udklædning på eller ej. Det er vigtigt at de små bliver stimuleret og de får kontakt til voksne. På nettet kan man finde de meste fantasifulde voksne udklædning og vil man være en drage kan man det og vil man være en delfin, kan man også købe det. Bare led længe nok på online sider og man finder lige det man skal bruge, med garanti. Børn kan få en del ud af at holde temafester, for det har den det sjovt med.

Så skal du holde piratfest, så bør du tage et kig på udsmykningen af huset. Sørg for at have skeletter og flag. En anden sjov ting kunne være, at afholde en skattejagt, hvor børnene blev inddelt i grupper og skulle finde skattekisen, som f.eks. kunne være en masse. slik.